De commentator

Houdt stiekem van luipaardprint en Dolly Parton. Houdt officieel van muisgrijs en David Byrne. Heeft een grote mond, wat soms handig is, maar meestal gênant. Is thuis in Antwerpen en weg van de wereld. Verkiest toog boven tafel. Heeft een hekel aan moeten en wil graag meer mogen. Betrapt zichzelf vaak op schaamteloos staren. Voelt daarom een grote genegenheid voor apen. Hoopt ooit tot rust te komen. En heeft altijd commentaar. Overal, op alles en iedereen.

12 Responses to “De commentator”

 1. Luc Van Loon says:

  leuke blog, vind ik oprecht.
  lijkt wel of hier iemand achter zit die ik ken.

 2. Lobotomy says:

  Niets van!
  ‘leuk’ is een oppervlakkig, nietszeggend woord dat je vooral gebruikt als je niet weet wat te zeggen maar toch beleefd wil blijven…
  GEWELDIGE, grappige en vooral herkenbare (wat betreft ervaringen)blog!!
  Nog, nog, nog!
  :)

 3. De commentator says:

  De commentator bloost en dankt u!

 4. Tom says:

  Zou de commentator ook willen schrijven voor een andere site? Bijvoorbeeld voor de 150000 maandelijkse bezoekers van apen.be? Een fan.

 5. Jan Hoed says:

  Tss… ik sta versteld. Sterke beeldtaal, afwisselende zinswendingen, ervaringen die schijnbaar moeiteloos in taal worden omgezet.

  En het strafste van al: puur voor het plezier.

  Laat het weten als je boek af is. Een bundel kortverhalen mag ook.

 6. Patrick says:

  Beste Commentator

  Ik heb uw blog ontdekt via de knacksite. Dank u voor uw fijne teksten, er komt altijd een glimlach op mijn gezicht als ik ze lees. Mijn enige kritiek, uw hersenspinsels verschijnen te sporadisch, meer van dat, zou ik zeggen.

  PS : Als ik nog eens in de Fnac kom, ga ik uw boek kopen.

 7. De commentator says:

  Dank voor de complimenten, Patrick. Laat me weten of je mijn boek ook kan smaken!

 8. Uitgeruste Rudy says:

  kan op uwe foto ni goed zien of ge een dikke zijt, soit maakt eigenlijk ook niet zo veel uit … als ge in ‘t stad woont betaal ik u met plezier pint mocht ge intecht ook zo grappig zijn!
  we bellen nog
  groetjes,
  Rudy

 9. De commentator says:

  Haha! Wel consequent blijven, Uitgeruste Rudy: pinten zijn slecht voor de lijn.

 10. Jeroen says:

  Beste commentator,

  Mijn blonde (met u mee zingende) vrouw vind dat ik ook altijd teveel kommentaar heb op alles en iedereen. Maar van jou verdraagt ze die, meer nog, die wordt zelfs via het smoelenboek verspreid! Hoedoededa ?

  groeten

  J. uit E.

  PS: You’re funny :)

 11. De commentator says:

  Beste J., mijn advies: soms een toontje lager zingen. Om daarna uit volle borst weer mee te kwelen. Dat helpt, in het leven en in de zangles. Wie weet ook in de liefde!

 12. Kaline says:

  U heeft er een fan bij. Lang geleden dat ik nog zo onwaarschijnlijk hard gelachen heb, Verloren maandag is zo grappig dat ik maar van één ding spijt heb; feitelijk van twee dingen, dat ik het niet eerder gelezen heb én dat ik het niet zelf geschreven heb. Bedankt!

Leave a Reply