October 31, 2013 1

5 redenen waarom u naar de Boekenbeurs moet komen

By in Uncategorized

1) Voor de workshop Handlezen voor Beginners, door Ellen Duim. Wie wil zijn hand nu niet laten lezen door Ellen Duim! Duim, Ellen! Talk to the hand, Ellen Duim. Ik verzin dit niet, kijk zelf maar.

2) Om Jommeke te ontmoeten. In hoogsteigen persoon. IN HOOGSTEIGEN PERSOON! Hoe zou Jommeke ruiken? Met welke shampoo zou hij zijn haar wassen? Welk Mieke zou hij de tofste vinden? Oh boy, ik hoop dat hij met de vliegende bol komt. En dat hij niet door de Konijnenpijp gaat, want dan hebben Kwak en Boemel hem geheid te stekken.

3) Om een lief te scoren, op De dag van de Liefde en andere Ongemakken. Wat die ongemakken precies zijn weet ik niet, maar ik gok dat het er twee zijn en dat ze dik en rond zijn, want Lesley-Ann Poppe is er ook die dag. Toeval?

4) Om te rappen met Sinterklaas en de Pietenbeat. Opnieuw: dit is geen grap. En gelukkig maar! Wie wil er nu niet rappen met de Pietenbeat, buiten de Verenigde Naties? Als ze verzoeknummertjes aanvaarden, vraag ik langs deze weg alvast Deze Neger Komt Zo Hard aan. Duimen maar dat da Sint en zijn bitches ook gaan twerken.

5) Om uw dienaar te ontmoeten natuurlijk! Ik heb geen vliegende bol, noch een aartsvijand die een paarse kniebroek draagt, ik kan niet rappen en mijn ongemakken zijn te klein om volk te lokken, maar wat zou ik u graag ontmoeten! En met u praten! Uw beste mop horen! En uw boek signeren, als dat toevallig Verloren Maandag heet! Ik lees ook voor uit nieuw werk, en ben op 5 november te gast op het Uur van de Literatuur. Waar ik wellicht weinig zinnige en veel onzinnige dingen ga vertellen. Een beetje zoals ik hier doe, maar dan live en met een Kempisch accent. U vindt HIER een prima overzichtje van waar ik wanneer te vinden ben. U kan ook gewoon wat komen staren. Zolang u dat maar op afstand doet. En uw enkelband niet zichtbaar is.

Welaan dan. Tot op de Beurs?

 

 

One Response to “5 redenen waarom u naar de Boekenbeurs moet komen”

  1. pieter says:

    al 5 maanden geen verhaal, is de commentator overleden ?

Leave a Reply