April 4, 2013 2

Win for Life met Altijd Commentaar!

By in Gedacht

Knack reikt voor de tweede keer haar Blog Awards uit. Ze willen daarmee naar eigen zeggen de beste en de meest inspirerende blogs in de bloemetjes zetten. U kan Altijd Commentaar nomineren door simpelweg HIER te klikken en een categorie te kiezen (‘graaf’ is helaas geen optie, ik zou voor ‘personal’ en/of ‘city’ gaan). Met een beetje geluk kan ik die bloemetjes inruilen voor vet veel valuta en kan ik de rest van mijn leven op mijn luie krent achter mijn computer zitten bloggen. Ik zou de verzamelde collectie zijden pyjama’s van Kanye West kopen en elke dag in een andere pyjamabroek bloggen, en onderwijl kaviaar eten met een soeplepel. Ik zou DE Studio kopen en er neig decadente feestjes geven voor mijn drie vrienden. Ik zou ook een hipster kopen, een heel magere. Volgens mij is dat tof om in uw living te zetten. En ik zou Sergio Herman kopen voor in mijn keuken, en hem elke dag gerechten laten klaarmaken die beginnen met een ‘g’, puur voor de lol. Maar ik zou vooral bloggen natuurlijk. Keihard, keiveel en als het even meezit ook keigrappig bloggen. Dus doe het niet voor mij, maar doe het vooral voor uzelf en win for life. Want u bent het waard.

 

Tags: , , , , , ,

2 Responses to “Win for Life met Altijd Commentaar!”

  1. Tine says:

    Link je je blog ook eens aan Twitter? Of lust je dat niet zo?
    Dankjewel,
    Tee

  2. De commentator says:

    Zeker, mijn blog en ikzelf kunnen gelegitimeerd gevolgd worden via @ValerieEyckmans. Maar je doet me eraan denken dat ik dringend eens zo’n vogelknop moet toevoegen.

Leave a Reply