April 27, 2012 0

Keep it Real

By in Gedronken, Gezien

Man, man, man. Ik had mezelf een Vuile Week beloofd als ik de Ten Miles tot een goed einde zou brengen. Een Vuile Week is een week waarin alles gepermitteerd is, wat betreft lichaamsvervettende spijs en drank. Vooral drank eigenlijk. Brol eten doet de Commentator omzeggens zelden tot nooit. Soit. Zo gelopen, zo gedaan. Weet u wat tien keer zo vermoeiend is als 16 kilometer joggen? Een Vuile Week. Dinsdag naar de Cantaloop, woensdag naar ‘t Oud Arsenaal en de Duifkens, donderdag naar de Plaza Real, en ‘s morgens, hoppa, naar het werk, vol arbeidsvreugde. Of toch iets dat daarvoor moet doorgaan. In de Plaza Real stikte het trouwens van de hipsters. Weet u wat hipsters tegenwoordig doen? Een babyfoon op de toog zetten. Gisteren, ergens tussen de laatste en de allerlaatse pint, zag ik er de branie nog van in. Vandaag kan ik alleen maar hopen dat ze ook echt kinderen hadden, die hipsters met hun babyfoon. Misschien zijn babyfoons gewoon de nieuwe Tamagochi’s. Of zoiets. Ik bedoel maar. Hipsters, het zijn kapoenen, jong.

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply