January 6, 2012 5

River is da shit

By in Gehoord

Bij gebrek aan een huisslaaf of kind stond uw dienaar vorige week in hoogsteigen persoon in de Aldi. Omsingeld door puistige pubers die generische pepdrankjes en limonade kochten. Nu hoor ik u denken: de Commentator is een snob! In het geheel niet. Als er dan toch boodschappen gedaan moeten worden, mag ik graag naar de Aldi gaan. In de Aldi valt immers altijd wat te beleven. Een scheldpartij als het een slome dag is. Een gevecht, als het even meezit. Een taalbad, als je geluk hebt. Geniet u even mee:

Tiener 1: Dude, wa gade gij drinken?

Tiener 2: Kende da nie? Gast, da’s mega-lekker. River is da shit, kerel!

Tiener 1: Fok dude, da’s kei zoet.

Tiener 2: En dan?

Tiener 1: Ik mag da nie drinken, mijn tanden zijn, like, mega-weak.

Tiener 2: Serieus? Dude, da suckt kerel. For real.

(…)

U las het hier eerst, mensen. River is da shit.

 

 

Tags: , , , ,

5 Responses to “River is da shit”

 1. An says:

  Hoor ik daar Astrid Bryan niet ???

 2. koop says:

  River Phoenix is da shit.
  In “Stand by me”.

 3. Els says:

  Ik zit hier te lachen achter mijn pc, zie het zo voor me! Thnx

 4. Kevin says:

  Den Aldi in de Terninckstraat. Daar valt altijd wat te beleven, als het niet de boze zuchtende en klagende werknemers zijn die voor het vermaak zorgen zijn het wel de “marginalen” klanten die voor een goede show zorgen. Ik kom zelden teleurgesteld thuis na een bezoek bij den Aldi. Over marginale taferelen gesproken, ik denk dat de Aldi in de Terninckstraat de marginaalste supermarkt van Antwerpen is.

 5. De commentator says:

  En of! Er zit daar een caissière die ze een eigen reality show zouden moeten geven. Zelden iemand zo lang en zo luid horen bitchen tijdens de werkuren!

Leave a Reply