December 21, 2011 4

Party hardy!

By in Gedaan

De Commentator is dol op feestjes. Feestjes van het soort waar je kan dansen. En met dansen bedoelt uw dienaar écht dansen. Geen slappe bijtrekpas die met het blote oog nauwelijks waarneembaar is, neen, écht dansen. Een orkaan van rondvliegende ledematen, een tsunami van gutsend zweet, een gevecht met lang genegeerde gewrichten. De volgende ochtend kreunend uit je bed kruipen en verdwaasd de schade opmeten. Een verzwikte enkel. Pijnlijke voeten. Verrokken spieren. Alsof je een marathon hebt gelopen. Terwijl het gewoon Hammertime was.

Een paar weken geleden ging uw dienaar voor de eerste keer naar een Kissingerfeestje. Ik was bijna jarig en vastberaden een gat in de nacht te dansen. Het feest zou uitzonderlijk doorgaan in het café van het Fotomuseum, en omdat dat café niet zo heel groot is, werd aangeraden op tijd te komen. Op tijd komen heeft blijkbaar zijn beste tijd gehad. Om middernacht was er geen kat. Om één uur druppelden de eerste gasten binnen. Om twee uur werd voorzichtig aan de dansvloer gesnuffeld, heel voorzichtig. Om drie uur, exact 276 slappe bijtrekpassen later, fietste uw dienaar naar huis. Feesten na je dertigste? De klok slaat nog zelden Hammertime.

Tags: , , , ,

4 Responses to “Party hardy!”

 1. Kris VDK says:

  Naar de goei feestjes gaan he commentator, en niet naar de hypes van het moment :)

 2. De commentator says:

  Dat ik daar niet eerder ben opgekomen! Tips?

 3. Kris VDK says:

  Marquee club, Noorderterras ? Elke derde zaterdag van de maand …

 4. grandmaster S says:

  ik mee naar marquee!

Leave a Reply