May 11, 2011 1

200 gram salami en een lief, graag

By in Gehoord

Gisteren was de Commentator in de Delhaize op het Zuid. Uw dienaar deed daar boodschappen. Dat lijkt voor sommigen onder u misschien evident, maar dat is het niet noodzakelijk. Er komen namelijk ook mensen naar de Delhaize om een lief te scoren. Die leggen dan een fles wijn aan de linker- of rechterkant van hun mandje, al naargelang welk geslacht de partner van hun dromen moet hebben. Echt waar, uw dienaar zag er onlangs nog een item over op de televisie. En de televisie liegt niet. De manager van Delhaize Hippodroom, die van het Zuid dus, verkondigde in het onvolprezen Vlaanderen Vakantieland dat er heel wat afgeflirt wordt in zijn winkel. Hij wist ervan, van die flessen. Hij had de codes zelfs gekraakt. Links wil zeggen dat je een man bent die op zoek is naar een vrouw, rechts wil zeggen dat je een man bent die op zoek is naar een man. Over de omgekeerde situatie, vrouwen die een lief willen, werd niks gezegd. Misschien gaan die gewoon naar de Colruyt. Vrouwen zijn nu eenmaal economischer ingesteld. Soit, ik weet niet hoe het met u zit, maar ik kijk wel uit, de volgende keer dat ik me tussen de fijne vleeswaren bevind. Voor je ‘t weet, word je ingescand en in een mandje gepropt. Zouden ze je dan ook wegen aan de kassa?

Tags: , , , , ,

One Response to “200 gram salami en een lief, graag”

  1. bartje says:

    vrouwen economischer ingesteld, hallo! mijn schoenen, van die cebo-baskettertjes, kosten 27 euro (tot vorig jaar 17!), die van mijn lief zelden onder de 650…
    Toegegeven, zij gaat wel sneller naar de colruyt, ik naar de delhaize… die hebben goeie wijn

Leave a Reply